MENI

MENI

Bečka kamerna simfonija i specijalni gosti @ Novosadska sinagoga | NOMUS

Vreme:
Start at 8:00 PM
27. oktobra 2021.
Mesto:
Novosadska sinagoga
Jevrejska 11
Novi Sad

Bečka kamerna simfonija i specijalni gosti nastupiće u Novosadskoj sinagogi na 41. NOMUS-u u sredu, 27. oktobra u 20 časova.

Jedna od prvobitnih ideja NOMUS-a je okupljanje srpskih i stranih umetnika, specijalno za nastup na festivalu. Tijana Andrejić Tenyi na klaviru i
Marko Džomba na saksofonu su dvoje mladih solista iz naše zemlje koji će se ovaj put pridružiti Bečkoj kamernoj simfoniji, gde če izvesti dela Mocarta i Glazunova.

Cene ulaznice je 600 dinara, dok do 21. oktobra učenici osnovnih i srednjih škola, kao i studenti imaju popust od 50 posto uz đačku knjižicu ili indeks.

Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Muzičke omladine Novog Sada, Katolička porta 2/III, radnim danima od 8 do 14 časova, ili se mogu uzeti preko njihovog sajta, kao i na dan koncerta od 18 sati do početka programa u holu Sinagoge.

Celokupan program festivala pronađite ovde.

Organizator NOMUS festivala, odnosno Novosadskih muzičkih svečanosti je Muzička omladina Novog Sada. Od nastanka 1975. godine, ovaj festival je izrastao u nаjznаčаjniji međunаrodni festival umetničke muzike u zemlji.