MENI

MENI

EXIT 2.0 @ Petrovaradinska tvrđava

Vreme:
Start at 7:00 PM
08. jula 2021. - 12. jula 2021.
Mesto:
Petrovaradinska tvrđava
Beogradska
Petrovaradin

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala biće održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. 

Nastupaju neke od vodećih svetskih zvezda kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon i mnogi drugi.

Ulaz na festival biće omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preboleli korona virus. Svim ostalim posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brz antigenski test po povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija. Svi detalji u vezi sa ulaskom na festival biće na vreme objavljeni na zvaničnom sajtu Exita u skladu sa budućim aktuelnim merama propisanim od strane Vlade Republike Srbije.

Sve ovo omogućiće da se velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održi od 8. do 11. jula 2021. na svetski poznatoj Petrovaradinskoj tvrđavi, jednoj od najvećih srednjevekovnih tvrđava Evrope, smeštenoj na samoj obali Dunava. Najavljene su i nove objave izvođača već sledeće sedmice, koji će svoje mesto naći na preko 40 bina i zona raspoređenih širom festivalskog prostora.