MENI

MENI

Panel diskusija „Urbani simboli i signali: paralelni svetovi Novog Sada” @ Novo mesto na Detelinari | Kaleidoskop kulture

Vreme:
Start at 7:00 PM
22. septembra 2021.
Mesto:
Novo mesto na Detelinari
Rumenačka
Novi Sad

Panel diskusija Urbani simboli i signali: paralelni svetovi Novog Sada biće na Novom mestu na Deteliari u Nedelji književnosti Kaleidoskopa kulture 22. septembra u 19 časova.

Na panel diskusiji čitaće se i tumačiti urbani simboli i signali grada Novog Sada iz perspektive više generacija književnih stvaralaca.

U razgovoru će učestvovati nekoliko novosadskih pisaca različitih generacija: Vladimir Kopicl, Bojan Krivokapić, Mladen Jakovljević, Maja Solar i Aleksandra Saša Savanović.

Razgovor će moderirati Vladislava Gordić Petković,

Ulaz na događaje u organizaciji Fondacije Novi Sad – Evropska prestonica kulture je slobodan.

Kao deo Nedelje književnosti, ova panel diskusija je organizovana u okviru Kaleidoskopa kulture, od 2. septembra do 8. oktobra, koji oslikava kulturu zajedništva kroz niz kulturnih dešavanja. Birajući događaje predstavljene kroz pet umetnosti, arhitekturu, književnost, vizuelnu, primenjenu i izvođačku umetnost, posetioci će moći da stvore svoj kaleidoskop kulture. Ostatak programa pronađite na linku.