MENI

MENI

Rambo Amadeus & Camerata Novi Sad – Eko opera @ Sinagoga | Projekat 22

Vreme:
Start at 8:30 PM
02. jula 2021.
Mesto:
Novosadska sinagoga
Jevrejska 11
Novi Sad

Poslednja informacija, 2. jul 2021 – Obaveštavamo vas da su popunjena sva mesta za sutrašnji nastup Ramba Amadeusa i Kamerate Novi Sad u Sinagogi. 

Rambo Amadeus i Camerata Novi Sad izvešće eko operu Pasija po Steli u Sinagogi u petak, 2. jula od 20.30 sati, u okviru Projekta 22.

Kao solisti nastupaju Bendžamin Cirfogel (violina), Jožef Bisak (viola), Rambo Amadeus (narator), Natalija Radić (sopran). Na programu će biti dela V. A. Mocarta i Ramba Amadeusa.

Koncertom će biti predstavljen programski luk Dunavsko more, jedan od osam programskih lukova projekta Novi Sad – Evropska prestonica kulture.

Zbog ograničenih kapaciteta i primene epidemioloških mera, ograničen je broj ljudi koji mogu da prisustvuju događaju. S obzirom na to da je ulaz na događaj slobodan, neophodno je da svoje prisustvo prijavite na imejl adresu info@festivalneo.org

Projekat 22 svojevrsna je uvertira u to kako će izgledati 2022. godina, kada će Novi Sad poneti titulu Evropske prestonice kulture, u zajedničkoj organizaciji Fondacije Novi Sad – Evropska prestonica kulture i Festivala NEO – neklasični festival klasične muzike. Svakim od koncerata predstavljaće jedan od osam programskih lukova, sa programskim tokom koji ih prožima – Visit Novi Sad.

Kompletan program Projekta 22 pogledajte ovde.